Familien Finnskog's tur til USA sept. 2005

Den 8. sept. 2005 satte vi kursen mot USA. Her skulle vi gå i Elvis's fotspor. Jeg hadde vært her i 2002, men dette var første gang for Torill, Michelle og Juliane.
Første stopp på turen vår var Las Vegas! Her blir vi innkvartert på Hilton Hotel hvor Elvis alltid bodde og hadde sine konserter når han var her. Det var et flott hotell. Uheldigvis var statuen av Elvis som pleide å stå utenfor tatt vekk p.g.a. oppussing.
Las Vegas var en flott og spennende by. Vi besøkte mange steder hvor Elvis pleide i være, spiste på hans favoritt restaurant "The Peppermill", vi fikk også møte hans forlover Joe Esposito. Men resten av det som skjedde i Vegas.... forblir i Vegas!!
Neste stopp var Nashville! Nok en spennende by. Her besøkte vi Ryman Auditorium - som tidligere het Grand Ole Opry.
Et flott sted og historisk sted. Vi prøvde å komme inn på RCA Studio B, men desverre for våres del vår stedet stengt p.g.a. plateinnspilling.
Videre var vi på en storslagen Country-konsert og live radio sendig på Grand Ole Opry som nå ligger i utkanten av Nashville.
Nashville er en fantastisk by, å bare å gå på hovedgaten Broadway er en veldig spesiell opplevelse - spesielt nattestid - med musikken strømmende ut fra Tootsie's Bar og andre fantastiske steder som man kan stikke innom for å få lesket strupen.
Så gikk turen til Tupelo! Her besøkte vi Elvis fødested - som må oppleves. Vi spiste hamburgere på Johnnie's Drive In, som lager sine hamburgere på samme måte som da Elvis spiste der. Vi var også på byen's Hardware Store hvor Elvis's mor kjøpte hans første gitar.
Deretter gikk turen til Memphis! Vi bodde på Day's Inn at Graceland, som lå skrått over gaten - Elvis Presley Blvd - vi kunne ikke hatt noen bedre innkvartering.
Det er mektig å være inne på Graceland, gå rundt i rommene der Kongen har bodd, og å være ved graven hans..
I Memphis var vi og på restauranten Marlowe's - på en middag med Bill Burke som har skrevet flere bøker om Elvis.
Spennende var det også på Beale Street i Memphis, med et forrykende folke- og musikkliv. Vi fikk også med oss en tur med en gammel hjuldamper på Mississippi.
Et annet sted som vi besøkte var Sun Studio hvor det hele begynte for Elvis og mange, mange andre.
Dette har vært en kjempe fin tur, vi kommer nok tilbake en gang.

Kommentarer

Rune

11.08.2013 20:54

Du har glemt å ta med at barna var med....

Nyeste kommentarer

07.12 | 10:26

Herlig, også så fine de ble 😃✨😍

11.10 | 15:48

Connecticut

07.10 | 10:31

Assurance

05.10 | 23:14

Lead

Del denne siden